Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Az európai partoktól 1460, Észak-Amerikától 3750 km-re fekvő Azori-szigeteket portugál tengerészek fedezték fel a XV. század első felében. A szigetvilág három nagy egységet képez: keleti- (São Miguel és Santa Maria), középső- (Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico és Faial) és nyugati-csoport (Corvo és Flores). Santa Maria, Ponta Delgada és Angra nemzetközi repterei mellett minden szigetnek van légi-összeköttetése, hajóforgalom folyamatos a szigetek között.
Sao Miguel, a \"Zöld sziget\":
A legnagyobb szigetet dús zöld növényzete miatt nevezik így, központja, Ponta Delgada egyben a szigetek fővárosa. Természetes melegvízű, iszapos medencéiről és termálvizes forrásairól, színvonalas múzeumairól és a 17.-18.századi portugál építészet jeles darabjairól híres.
Terceira, a \"Lila sziget\":
A sziget gyönyörű naplementéiről kapta ezt az elnevezést. Központja, Angra do Heroismo az UNESCO Világörökségének része. 16.századi, vaserkélyes házikói, katedrálisa és a Sao Joao erőd miatt a szigetek egyik legszebb városa. Terceirát nevezik a véget nem érő fesztiválok szigetének is, aki nyáron ide utazik, szinte biztos, hogy részese lesz valamelyik hangulatos helyi ünnepségnek.találat
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!