4 napos városlátogatás Rómában - Hotel****

4 napos városlátogatás Rómában - Hotel****

4 napos egyéni utazás Rómába (városnézés)

Róma városlátogatás program ajánlatunk egy felejthetetlen egyéni utazás a világ egyik legkedveltebb városába. Az európai kultúra bölcsőjének is nevezett város megszámlálhatatlan látnivalóval és műemlékkel várja a turistákat, akik az egész napos sétát egy hangulatos trattoriában egy pizza vagy tészta és egy finom olasz kávé mellett pihenhetik ki. A városlátogatás program tetszőleges indulási nappal és időtartamra foglalható! Utazás, körutazás, városlátogatás, hétvége: Róma az egyik legjobb úticél!

-41%

kedvezmény egyes
időpontokban!

FőoldalEurópaOlaszországRóma4 napos városlátogatás Rómában - Hotel****

Alapár tartalmazza

a repülőjegyet, a szállást 3 éjszakára 4*-os szálloda kétágyas szobáiban reggelis ellátással valamint személyenként 1 db nagy méretű kézipoggyászt (max 10 kg, 55x40x20cm). Várható szálloda: Hotel Club House**** Róma. A repülőjegy foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Alapár nem tartalmazza

a repülőtéri illetéket (25 000 Ft/fő), az útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást és az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő), privát transzfert repülőtér - szálloda között (1-2 fős 16 900 Ft/irány/autó, 3-7 fős 25 900 Ft/irány/autó áron foglalható!).

Hossz: 
4 nap
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
min. 2 fő

1.nap - Budapest, Róma
Elutazás menetrend függvényében Rómába Budapestről. Utazás a szállodába egyénileg, a szobák elfoglalása. Erre a napra javasoljuk a Colosseum és a Forum Romanum felkeresését.

2.nap - Róma
Reggeli után érdemes a napot a Vatikánban kezdeni és felkeresni a Vatikáni Múzeumot a kihagyhatatlan Sixtusi kápolnával, valamint a Szent Péter teret a Bazilikával együtt. Délután kellemes sétát tehetünk a Piazza Navona - Spanyol lépcső - Trevi kút útvonalon.

3.nap - Róma
Reggeli után sétálhatunk Róma utánozhatatlan hangulató kis utcácskáin, felfedezhetjük az eldugott kis tereket, vagy kirándulhatunk Róma környékére és felkereshetjük Tivolit a Hadrianus villával valamint a Villa d'Este-vel.

4.nap - Róma, Budapest
Reggeli után szabadprogram, majd a menetrend függvényében utazás egyénileg a repülőtérre, hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal.

A városlátogatás programja tetszőleges indulással foglalható!

Amennyiben programunk tetszik, de nem tudsz rajta részt venni, mert az időpont nem megfelelő, esetleg barátaiddal, munkatársaiddal szeretnél utazni egyedi szervezésben, saját igényeid szerint, akkor kérjük, hagyj üzenetet, munkatársunk hamarosan elkészíti az ajánlatot számodra.  (» Itt hagyhatsz üzenet.)
Fakultatív

Hop on Hop Off városnéző buszjegy

Fedezze fel Róma városát a Hop on Hop off városnéző busz segítségével. A jeggyel a 8 megállóban (Termini, Santa Maria Maggiore, Piazza Venezia, Colosseo, Circo Massimo, Castel Sant’Angelo, Trevi és Barberini) tetszőleges számú útmegszakítással, fel- és leszállással könnyen bebarangolhatjuk az Örök várost.  A busz reggel 9 és délután 4 (nyári hónapokban este 8) óra között 15-20 percenként közlekedik és  8 nyelvű audio-guide is megtalálható. A jegy megvásárolható 24, 48 vagy 72 órás időtartamra.

24 órás buszjegy: Felnőtt ár:  7 500.- Ft/fő   Gyermek ár (18 éves korig):  5 500.- Ft/fő
48 órás buszjegy: Felnőtt ár:  8 500.- Ft/fő   Gyermek ár (18 éves korig):  6 500.- Ft/fő
72 órás buszjegy: Felnőtt ár:  11 500.- Ft/fő  Gyermek ár (18 éves korig):  7 500.- Ft/fő„Róma fényei”

Éjszakai panoráma autóbuszos kirándulás idegenvezetéssel (német, spanyol, francia, angol vagy portugál nyelven). A legjelentősebb látványosságok megtekintése.

Találkozó helye: Via Vittorio Emanuele Orlando 95.

A program hossza: kb. 2 óra

Indulás ideje: 20:00

Árak

Felnőtt ár: 11 900.- Ft/fő  Gyerek ár (18 éves korig): 9 900.- Ft/fő


Vatikáni Múzeum belépőjegy sorban állás nélkül

A Vatikáni Múzeumban (olaszul: Musei Vaticani) található a pápai művészeti gyűjtemény Vatikán állam területén. A gyűjtemény az egyik legfontosabb és legnagyobb a világon és az ókori közel-keleti (Egyiptom és Asszíria) illetve görög-római valamint etruszk-italikus művészet remekeitől kezdve a kora keresztény, középkori műalkotásokon (3.-14. század) és a reneszánsz művészetén át (15. század) egészen a 19. századig mutat be műremekeket, de a modern művészetek alkotásai is megtalálhatóak. A múzeum rendelkezik egy néprajzi részleggel is. A valószínűleg legismertebb rész, amelyet a látogatás során megtekinthetünk, a Sixtus-kápolna.

Találkozó helye:  A Vatikáni múzeum főbejáratánál a lépcső alján, a Viaq Vaticano és a Via Tunisi sarkán

A program hossza: egyéni

FONTOS:  belépés szigorú öltözködési szabályokhoz kötött. Kizárólag fedett vállal és hosszú nadrágban vagy hölgyeknek hosszú szoknyában szabad belépni.
A Szent Péter Bazilikába szerdánként tilos a belépés.


Felnőtt ár: 11 900.- Ft/fő  Gyermek ár (18 éves korig):  9 900.- Ft/fő


„Az ókori Róma felfedezése”

Séta kirándulás; a Colosseum, Roman Forum és a Palatine Hill megtekintése audio-guide idegenvezetéssel 4 választható nyelven.

Találkozó helye: Via di San Gregorio, a szökőkútnál, ami a Palatine Hill bejáratával szemben található, az utca másik oldalán

A program hossza: kb. 2,5 óra

Indulás ideje: (minden nap) 14:30

Választható nyelvek: angol, spanyol, német, portugál

Felnőtt ár:  12 900.- Ft/fő  Gyermek ár (18 éves korig):  9 900.- Ft/fő

Séta az Örök Városban:
Hogyan lehetne jobban megismerni az Örök Várost, ha nem a legjobb római sétával? Töltsön el három órát a város felfedezésével, amely egyszer az emberi civilizáció csúcsának számított és számos bizonyítékot hagyott arra, hogy miért. A túra biztosítja, hogy minden titokra fény derüljön, csupán bandukoljon a sikátorokban és csodálja meg a lenyűgöző művészeti kínálatot. Hagyja, hogy Róma elvarázsolja Önt amint rábukkan a világ leghíresebb nevezetességeire, beleértve a Pantheont, melyet keletkezése óta rendkívül jó állapotban őriznek. A túra olyan látnivalókat tartalmaz még többek között mint a Piazza Navonaban található Négy folyó kútját, egy egyiptomi obeliszket illetve a spanyol lépcsőket, melyek lenyűgöző sajátossága, hogy 135 lépcsőfoka 1723 és 1725 között épült. Az angolul beszélő idegenvezető biztosítja, hogy mindent megtudhasson a város mítoszairól és legendáiról, továbbá hogy észrevegye a környezet minden elemét. A csoportok nem haladhatják meg a 25 főt, így mindig lehet látni, hallani és kölcsönhatásban lenni a hozzáértő és lelkes vezetővel. Dobjon egy érmét a filmkészítők által kedvelt barokk Trevi-kútba, amely a világon az egyik leghíresebb építmény. Képzelje magát vissza a régi időkbe, engedje át a történelmet és annak légkörét. Egy jóleső kávészünetet is tartalmaz a túra, amely összességében 3 és félóra időtartamú, amiből 3 óra sétával telik.
Találkozóhely: A metróbejárathoz közel Piazza di Spagna területén, az 5 pálmafa közül a 3.-nál (a központi fánál)
Időtartam: 3 óra
Indulás: angolul: kedden, pénteken és szombaton 15:30-kor / spanyolul: hétfőn, csütörtökön  és vasárnap 15:30-kor
Befejezés: körülbelül 18:30-kor
Nyelvek: angol és spanyol
Egyéb: Javasoljuk, hogy kényelmes ruhában és cipőben érkezzen.
Ár: 13.900 Ft/fő

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

a repülőjegyet, a szállást 3 éjszakára 4*-os szálloda kétágyas szobáiban reggelis ellátással valamint személyenként 1 db nagy méretű kézipoggyászt (max 10 kg, 55x40x20cm). Várható szálloda: Hotel Club House**** Róma. A repülőjegy foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Alapár nem tartalmazza: 

a repülőtéri illetéket (25 000 Ft/fő), az útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást és az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő), privát transzfert repülőtér - szálloda között (1-2 fős 16 900 Ft/irány/autó, 3-7 fős 25 900 Ft/irány/autó áron foglalható!).

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték: 25 000 Ft/fő
Útlemondási biztosítás: 1,4%

Helyszíni költségek leírása: 

üdülőhelyi díj

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
Helyi idegenforgalmi adó (2*/3* esteén - 4 EUR/fő/éj; 4* esetén - 6 EUR/fő/éj)
Várható költőpénz szükséglet: 
150-200 EUR
Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.

Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Kiutazás: 

Budapest - Róma - Budapest útvonalon a Wizzair vagy a Rayanair menetrend szerinti járataival. Személyenként 1 db nagyméretű kézi poggyász szállítható díjmentesen (max 10 kg, 55x40x20cm), minden feladott poggyászért fizetni kell. Fedélzeti ellátás térítés ellenében. A repülőjegy foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le. Privát transzfer a repülőtér - szálloda útvonalon irányonként (1-2 fős 16 900 Ft/autó/irány és 3-7 fős 25 900 Ft/autó/irány) foglalható!

Szállás: 

A részvételi díj 3 éjszakát tartalmaz a Hotel Club House**** Róma kétágyas szobáiban. (várható szálloda!)
 

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz (kontinentális reggeli).
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Védőoltásra nincs szükség. Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu
Vélemények, értékelések
4.5
28 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.6
Program értékelése
4.5
Szállás értékelése
4.1
Túravezetők értékelése
4.4
Utazás értékelése
4.6
4 napos városlátogatás Rómában - Hotel****
julianna
Hegyfalu
2016. aug. 2
5.0
Nagyszeru szervezes
Teljeskoru tajekoztatas
Nagyon egyszeruen megtalaltunk mindent az iroda reszletes tajekoztatasa alapjan az elore rendelt jegyek alapjan sok idot takaritottunk meg
A szallodai szoba tiszta a reggeli boseges
Szilvia
Budapest, IV. kerület
2016. júl. 5
4.3
A szervezéssel meg voltunk elégedve, bár a csomagba beletenném a reptéri transzfert a szállodához és vissza. A szálloda olasz 4 csillagos... Tudom, hogy nincs ilyen kategória, de mégis. Ettől függetlenül az is rendben volt. Róma pedig magáért beszél!
Köszönjük!
<név nélkül>
Budapest, X. kerület
2016. jún. 27
4.3
Jó.

Mihaly
Budapest
2016. jún. 19
4.0
Minden jó volt az utazási iroda részéről
<név nélkül>
Nagyvenyim
2016. jún. 10
4.3
A szálloda tiszta,de a reggeli szegényes nem egy 4 csillagos ellátásnak felel meg.A metró közel van onnan minden elérhető.
Tünde
Dunaújváros
2016. máj. 18
5.0
Nagyon meg voltunk elégedve a szervezéssel. Tetszett a program a szálloda jó volt könnyen meg lehetett közelíteni. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
<név nélkül>
Győr
2016. ápr. 5
4.8
Egyénileg róttuk Róma utcáit, de az iroda által intézett dolgok teljes mértékben megfelelőek!!!! ;)
<név nélkül>
Ráckeve
2016. jan. 12
4.6
Mivel a programot saját magunk szerveztük erre vonatkozó értékelésem csak saját magunkat minősíti :)
A szállás jó volt, nagyon kedvesek voltak, az árban foglalt reggeli és a szoba korrekt volt. A leírások alapján az idegenvezetés induló helyszínét kicsit nehéz volt megtalálni, de például a transzfer buszok érkezését és indulását - amit az iroda leírása alapján azonosíthattunk - könnyű volt megtalálni.
Számunkra, mivel nem vagyunk világutazók, nagy segítséget jelentett, hogy az iroda szervezte meg a repülőjegy vételt és a szállásfoglalást, így lehetővé téve, hogy az utazás kellemesebb oldalát élvezhessük, köszönjük.
Monika
Kiskunhalas
2015. dec. 15
4.0
A városnéző busz megállóhelyei és az útvonala nem térkép szerinti, nehéz megtalálni a megállóhelyeket.
A SITBUS Termini felé közlekedő busz nincs kitáblázva, igy nem tudni melyik sorba kell beállni, és a busztársaság túlvállja magát....
A szállás könnyen megközelíthető volt, de érdemes egy térképet az utasokak adni, mert a városnéző térképen nincs rajta, a szálloda honlapján található térkép sem egyértelmű.
A Vatikáni túravezetés gyakorlatilag abból állt, hogy bevezettek a jegyeinkkel a múzemuba, utána elveszítettük a túravezetőket... vegy ők minket...
A december teljesen alkalmas Róma felfedezésére, csodálatosak a városi fények, forgatagok, túrázásra optimális az idő.
<név nélkül>
Budapest
2015. nov. 21
4.4
Az utazási iroda mindent remekül megszervezett, senmire nem volt gondunk mindenhol vártak minket. A vatikáni belèpőt èrdemes itthon megvenni a könnyű bejutas miatt. Az utazási irodával maximálisan elègedettek vagyunk.
Krisztián
Hajmáskér
2015. okt. 17
5.0
Mi mindent egyénileg szerettünk volna megnézni, így nem kértünk semmilyen plusz opciót az utazáson és szálláson kívül. Ez utóbbi szervezésével és minőségével abszolút elégedettek vagyunk, minden rendben volt illetve úgy történt ahogy az előre meg lett beszélve. Mi Ryanair-rel utaztunk, ahol meglepett, hogy sehol nem ellenőrizték a csomag súlyát (ami elvileg max. 10 kg lehet), míg a másik társaságról azt hallottam ezt elég komolyan veszik. Szóval nekem ez is pozitívum volt (nem mint ha túlpakoltunk volna, de akkor is). Szállodának a Hotel Marc' Aurelio-t kaptuk, ahol a dolgozók kedvesek és segítőkészek voltak. Az érkezéskor rögtön adtak egy kis térképet a városhoz, amin bejelölték a látnivalókat és elmagyarázták, hogy milyen busz/metró megy arra... Szóval tényleg minden rendben volt! Köszönjük és szívesen ajánljuk! Személy tapasztalatom szerint Rómára a 4 nap kicsit kevés illetve elég feszes volt a programunk, de ez nem az iroda hibája. Aki teheti inkább kicsit hosszabb útra menjen vagy készüljön rá, hogy "fárasztó" lesz mindent megnézni... :)
<név nélkül>
Budapest
2015. júl. 1
4.6
Nagyon tetszett minden. Most először voltunk Rómába és mindent elsőre megtaláltunk és nagyon jó áron volt az egész. Köszönjük!
<név nélkül>
Szombathely
2015. jún. 27
4.8
A szállás nem igazán 4*, de tiszta.
<név nélkül>
Budapest, X. kerület
2015. jún. 27
5.0
Tetszett
Zoli
Palotás
2015. máj. 14
4.0
Számunkra teljesen megfelelő volt minden. Jól éreztük magunkat. Köszönjük
<név nélkül>
Budapest, X. kerület
2015. máj. 5
3.8
Alapvetően jó volt. Sajnos a "The best of Rome" programon nem tudtunk részt venni, mivel az indulási időpont előtt a csoport már elment.
Anna
Budapest, XVIII. kerület
2015. ápr. 1
5.0
Köszönöm szépen munkatársuk szíves és gyors segítségét!
<név nélkül>
Budapest, XV. kerület
2015. már. 30
3.8
Teljesen meg voltam elégedve a kapott szolgáltatással, az utazás szervező hölgy nagyon segítőkész volt, minden feltett kérdésemre kedvesen és türelmesen válaszolt.
Mariann
Debrecen
2015. már. 29
4.2
A szálloda nem felelt meg a négy csillagnak, inkább 3 csillagos minősítést érdemelne! Az utazás többi részlete rendben volt.
Kazalin
Budapest, XIII. kerület
2015. feb. 17
4.5
Az utazás szervezésével nem volt semmi probléma, azonban a szállás semmiképp sem nevezhető 4*-nak. Alapvetően nem volt probléma, de elég messze van a Metrótól, valamint a szoba felszereltsége inkabb turistaszallohoz hasonlít. Ketten kaptunk egy takarót, es volt két kényelmetlen párna. Majd kertünk meg egy takarót, amit meg is kaptunk, huzat es minden nelkul. Nem egy higiénikus megoldás. Végül is aludni jártunk oda, ezért annyira nem foglalkoztunk a kérdéssel. Összességében minden klassz volt! Üdv.,
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!